ShippingWatch

EMS Seven Seas udfordrer Wrist Ship Supply

Den store norske konkurrent til Wrist Ship Supply, EMS Seven Seas, er ved at være ude af en tumultarisk periode. Efter at have opbygget gæld, har EMS Seven Seas fået kapitalstærke ejere. Målet er nu at være markedsleder i 2017, fortæller selskabets direktør til ShippingWatch.

Efter en svær periode er ship supply-selskabet EMS Seven Seas tilbage på sporet. Målet er nu at tage kampen op med konkurrenter som blandt andre Wrist Ship Supply og blive verdens største leverandør til skibe i 2017. Det siger adm. direktør i EMS Seven Seas i et interview med ShippingWatch.

"Vores mål er, at vi skal være verdens største ship supply-selskab i 2017. Der er mange forskellige elementer i den plan, og vi vil offentliggøre dem hen ad vejen. Men vi er selvsagt ikke interesserede i at fortælle vores konkurrenter, hvad vi skridt for skridt kommer til at gøre de næste par år, for så gør de det før os. Men vi regner klart med, at vores omsætning og indtjening bliver større efter vores omstrukturering er forbi," siger Morten Persen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs