ShippingWatch

Eitzen Seven Seas trækker resultatet op i et lille plus

Wrist Ship Supplys store norske konkurrent Eitzen Seven Seas (tidligere Eitzen Maritime Services) trak resultatet op i et lille plus i tredje kvartal, mens omsætningen gik tilbage, oplyser selskabet.

Foto: Hanjin

2012 har været hård ved Wrist Ship Supplys store norske konkurrent, Eitzen Seven Seas, det tidligere Eitzen Maritime Services. Udover at være blevet henvist til andenpladsen over verdens største leverandører af forsyninger til skibe og boreplatforme, har Eitzen måttet have hjælp fra aktionærerne med ny kapital, efter at virksomheden har kæmpet med underskud i længere tid.

Tredje kvartal bød dog på et mindre overskud for Eitzen Seven Seas, som fik et plus på 0,6 mio USD mod et minus i kvartalet før på 2,9 mio. USD (EBITDA). Omsætningen faldt derimod til 98 mio USD fra 101 mio USD i kvartalet før.

Virksomheden oplyser, at den oplevede et overraskende fald i aktiviteterne i maj i år, som strakte sig sommeren over, og først i tredje kvartal og efter kvartalets afslutning har forbedret sig. Den 19. september fik Eitzen Seven Seas en ordre fra et NATO-land om levering af forsyninger til militæret til en værdi af 289 mio. USD.

Wrist Ship Supply-konkurrent polstrer sig med ny kapital 

Wrist Ship Supply er blevet verdens største 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs