Eitzen Seven Seas trækker resultatet op i et lille plus

Wrist Ship Supplys store norske konkurrent Eitzen Seven Seas (tidligere Eitzen Maritime Services) trak resultatet op i et lille plus i tredje kvartal, mens omsætningen gik tilbage, oplyser selskabet.
Foto: Hanjin
Foto: Hanjin

2012 har været hård ved Wrist Ship Supplys store norske konkurrent, Eitzen Seven Seas, det tidligere Eitzen Maritime Services. Udover at være blevet henvist til andenpladsen over verdens største leverandører af forsyninger til skibe og boreplatforme, har Eitzen måttet have hjælp fra aktionærerne med ny kapital, efter at virksomheden har kæmpet med underskud i længere tid.

Tredje kvartal bød dog på et mindre overskud for Eitzen Seven Seas, som fik et plus på 0,6 mio USD mod et minus i kvartalet før på 2,9 mio. USD (EBITDA). Omsætningen faldt derimod til 98 mio USD fra 101 mio USD i kvartalet før.

Virksomheden oplyser, at den oplevede et overraskende fald i aktiviteterne i maj i år, som strakte sig sommeren over, og først i tredje kvartal og efter kvartalets afslutning har forbedret sig. Den 19. september fik Eitzen Seven Seas en ordre fra et NATO-land om levering af forsyninger til militæret til en værdi af 289 mio. USD.

Wrist Ship Supply-konkurrent polstrer sig med ny kapital 

Wrist Ship Supply er blevet verdens største 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også