ShippingWatch

Dan-Bunkering: Markedet er ikke modent til LNG-satsning

Efterspørgslen efter det miljørigtige brændstof LNG er slet ikke på et niveau, hvor det kan betale sig at gå ind på markedet, mener Henrik Zederkof, CEO for Dan-Bunkering, der ser flere udfordringer ved EU's satsning på et europæisk LNG-netværk.

Efterspørgsel er alfa og omega, når virksomheder skal entrere et nyt marked. Og netop dén mangler, når talen falder på LNG-brændstof, og derfor er den store bunkervirksomhed Dan-Bunkering heller ikke klar til at satse på det miljørigtige brændstof endnu, fortæller CEO Henrik Zederkof til ShippingWatch.

”Vi vil gå fuldbyrdet ind i det i det øjeblik, der er et behov. Men der er ikke nogle redere  i dag, der kommer til Dan Bunker og siger, ’hvis I laver en LNG-bunker i den og den havn, så vil vi købe af jer de næste ti år’, og det er en stor investering, hvis man skal opbygge sådan et anlæg,” siger han og fortæller, at virksomheden har haft et par henvendelser på reelle LNG-bunkere, men at det drejede sig om så store mængder, at overvejelsen i højere grad handlede om at tage LNG-skibe ind i stedet for.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs