ShippingWatch

Samsung understøtter grønne leverandører

Det koreanske værftskonglomerat Samsung Heavy Industries har indledt samarbejde med 40 underleverandører til shippingbranchen. Gennem to år skal Samsung hjælpe underleverandørerne med at skabe grønne løsninger.

Foto: Hempel

Samsung Heavy Industries har et væld af underleverandører tilknyttet sit værftsarbejde, og de underleverandører skal gerne kunne levere grønne løsninger til skibsfarten. Derfor har Samsung Heavy Industries besluttet sig for at indgå samarbejde med 40 af slagsen i en to-årig periode, skriver Asiasis.

"Ved at videregive vores erfaringsbaserede teknikker og know-how om grøn skibsfart i de firmaer, vi samarbejder med, kan vi opnå win-win situationer i det grønne segment. Den grønne vækst i leverandørindustrien vil bidrage til at styrke vores den koreanske værftsindustries konkurrencekraft," siger en talsmand fra Samsung Heavy Industries til Asiasis.

De 40 virksomheder vil få hjælp to år ad gangen - 20 pr. periode. Initiativet med at skabe maritim grøn udvikling er støttet af den koreanske regering.

Redere vil styrke miljøforskning

Nordjysk fokus på Norge og grøn skibsfart

Regeringen: Shipping har åbenlyse muligheder i Sydkorea 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs