ShippingWatch

Redere vil styrke miljøforskning

I næste uge skal regeringens maritime vækstudspil diskuteres i Erhvervsudvalget. Rederne har flere punkter højt på agendaen og særlig tværfaglig forskning er vigtigt at fokusere på, mener Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening.

Når folketingets Erhvervsudvalg i næste uge skal diskutere regeringens maritime udspil, er flere punkter højt på agendaen for Danmarks Rederiforening, herunder forskningssiden, fortæller Jan Fritz, vicedirektør i Danmarks Rederiforening, til ShippingWatch.

"Der er lagt op til, at der skal være noget tværfagligt blå-grøn forskning. Og vi har sat nogle forskellige undersøgelser i værk om, hvordan vi kan lave en tværfaglig platform for at bruge alle vores forskere," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs