ShippingWatch

Alfa Laval får stor offshore-ordre i Korea

Alfa Laval Aalborg har sikret sig en ordre til en værdi af ca. 130 mio. svenske kroner til et FPSO-fartøj, der bygges på Daewoo-værftet i Sydkorea.

Alfa Laval Aalborg har fået en ordre på 130 mio. svenske kroner på levering af varmere til et FPSO-fartøj - Floating Production, Storage and Offloading fartøj - der bygges på Daewoo-skibsværftet i Sydkorea.

Den pågældende varmer, er det største produkt for Alfa Laval Aalborg og anvendes i forbindelse forvarming af gas inden produktion ombord på fartøjet.

Alfa Laval vinder LNG-kontrakt i Australien 

"Ordren er interessant på flere måder. Den involverer vores markedsledende produkt, ordren kommer fra en af verdens største skibsbyggere af avancerede olie- og gasfartøjer, og det er i Sydkorea, der bliver mere og mere vigtig for Alfa Laval," siger Lars Renström, CEO i Alfa Laval Gruppen

Det pågældende FPSO-fartøj ejes af det japanske olieselskab INOPEX, og fartøjet skal stationeres ud for kysten i Vestaustralien. 

Alfa Laval sælger de første scrubberanlæg 

Alfa Laval sælger nyt NOx-system til MAN

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs