ShippingWatch

Alfa Laval får stor offshore-ordre i Korea

Alfa Laval Aalborg har sikret sig en ordre til en værdi af ca. 130 mio. svenske kroner til et FPSO-fartøj, der bygges på Daewoo-værftet i Sydkorea.

Alfa Laval Aalborg har fået en ordre på 130 mio. svenske kroner på levering af varmere til et FPSO-fartøj - Floating Production, Storage and Offloading fartøj - der bygges på Daewoo-skibsværftet i Sydkorea.

Den pågældende varmer, er det største produkt for Alfa Laval Aalborg og anvendes i forbindelse forvarming af gas inden produktion ombord på fartøjet.

Alfa Laval vinder LNG-kontrakt i Australien 

"Ordren er interessant på flere måder. Den involverer vores markedsledende produkt, ordren kommer fra en af verdens største skibsbyggere af avancerede olie- og gasfartøjer, og det er i Sydkorea, der bliver mere og mere vigtig for Alfa Laval," siger Lars Renström, CEO i Alfa Laval Gruppen

Det pågældende FPSO-fartøj ejes af det japanske olieselskab INOPEX, og fartøjet skal stationeres ud for kysten i Vestaustralien. 

Alfa Laval sælger de første scrubberanlæg 

Alfa Laval sælger nyt NOx-system til MAN

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs