ShippingWatch

Alfa Laval vinder LNG-kontrakt i Australien

Alfa Laval har vundet en ordre på at levere varmevekslere til et anlæg for flydende naturgas i Australien. Ordren har en værdi på 50 mio. svenske kroner og skal leveres i 2013 og 2014.

Alfa Laval har underskrevet en kontrakt på 50 mio. svenske kroner for at levere varmevekslere til et anlæg for flydende naturgas (LNG) i Australien.

Varmevekslerne skal bruges i et nyt, stort gasanlæg i Australien til at genbruge varme i gasrensningsprocessen før kondenseringen af gassen. Ved at genbruge varmen, kan varmeveklserne hjælpe med at nedbringe energiforbrug og CO2-udledninger.

“Gasrensningsprocessen kræver sikre, pålidelige og effektive varmevekslere. Vi samarbejder med de største gasproducenter i verden, og denne ordre bekræfter, at vi lever op til deres strenge krav,” siger Lars Renström, administrerende direktør og koncernchef for Alfa Laval.

Alfa Laval: Tusindvis af skibe vil installere røgrensere 

Alfa Laval: 35.000 skibe skal have ballastvand-systemer  

Medie: Underleverandørerne i Danmark stortrives 

Alfa Laval får vietnamesisk ordre på 50 mio. SEK 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs