ShippingWatch

100 maritime job i nyt ballastvandsystem

Underleverandøren Bawat går efter at hente millioner i omsætning og skabe 100 nye maritime arbejdspladser i de kommende fem år med sit system til rensning af ballastvand. Når først typegodkendelsen af systemet er på plads, vil konkurrence på pris og funktion være Bawats fordel, lyder det fra producenten.

100 arbejdspladser og en omsætning på 360 mio. kr. Det er det mål ballastvandsystemproducenten Bawat har opstillet for de næste års udvikling. Bawat har netop modtaget støtte på 2,8 mio. kr. fra Fornyelsesfonden, og det er blandt de penge, der skal være med til at kickstarte Bawats salg og få det lille danske firma op i konkurrencen med de internationale spillere, der alle er ivrige efter at få redernes gunst og budget til de inden for få år obligatoriske installationer af systemer til rensning af ballastvand.

Bawats system til rensning af ballastvand er et såkaldt in tank-rensningssystem, som renser ballastvandet i selve ballastvandtanken. Gennem en pasteuriserings- og afiltningsproces renses vandet. På grund af afiltningsprocessen undgår skibene korrosion i ballastvandtankene. Det er et af de parametre, hvor Bawats system er konkurrencedygtig, siger direktør i selskabet Jan S. Hummer til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs