ShippingWatch

Esbjerg-virksomheder i kraftig modstand mod ingeniørregel

Esbjerg-virksomheder som Semco står til at blive hårdt ramt af skattereformens afskaffelse af den såkaldte ingeniørregel. Det er at skyde sig selv i foden for Danmark, er udmeldingen fra Esbjerg Erhvervsudvikling.

Latterligt, fuldstændig håbløst og at skyde sig selv i foden er de udtryk, som Esbjerg-virksomhederne bruger om ingeniørordningen, der nedlægges med den nye skattereform. Afskaffelsen af ordningen, der hidtil har fritaget udstationerede ansatte for fuld dansk beskatning, kan ramme Danmarks eksport, vidensniveau og arbejdspladser, lyder det fra Esbjerg Erhvervsudvikling.

"Olie- og gassektoren har været rigtig dygtig til at komme ud på eksportmarkeder, som danske virksomheder ikke tidligere har været på i stort omfang, og ofte er sådanne lande ikke de letteste at komme til for udstationerede medarbejdere og deres familier. Vi skyder som samfund os selv i foden og mister eksport og arbejdspladser ved at forringe vilkårene for disse mennesker," siger Tom L. Nielsen i en pressemeddelse. Han er direktør i Esbjerg Erhvervsudvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs