ShippingWatch

Kinesiske værfter i udskilningsløb

Kun de allerstærkeste kinesiske værfter vil klare de udfordringer, som den kinesiske værftsindustri møder. Markedet bliver endnu hårdere, siger en analytiker ifølge Hellenic Shipping News.

Foto: Hempel

Den kinesiske værftsindustri lider. Ifølge analytikere af industrien, er et betydeligt antal af landets små værfter på randen af konkurs, og det vil blive værre. Analytikere skønner, at ud af Kinas nuværende 3400 skibsværfter, vil kun 300 stå tilbage, når krisen er raset ud. Den proces kan tage op til tre år, skriver Hellenic Shipping News.

Statistikken for de kinesiske værfter er ikke opmuntrende læsning. I løbet af årets første syv måneder er størrelsen af færdiggjort kapacitet fra de kinesiske værfter faldet med 7,7 pct. i forhold til samme periode sidste år. Samtidig er antallet af nye ordrer faldet med 50,7 pct. i forhold til sidste år. De kinesiske værfter står ikke alene med deres problemer, som kun vil blive større næste år, vurderer Sun Bo, direktør hos Shipbuilding Inudstry Corp, der er et af Kinas største værftskonglomerater, skriver Hellenic Shipping News.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs