ShippingWatch

Danske Maritime: Vi vil forskningen

Adm. direktør for Danske Maritime Jenny Braat mener, at den maritime sektor allerede deltager i forskning og udvikling. Den melding kommer, efter Højteknologifonden har udtrykt undren over, at den maritime sektor ikke sender så mange ansøgninger til fonden.

Der er næppe tvivl om, at den maritime sektor i fremtiden bliver mere synlig som deltagere i forsknings- og udviklingsprogrammer og i fælles projekter på tværs i branchen. Det mener adm. direktør Jenny Braat, Danske Maritime.

Carsten Orth Gaarn-Larsen, direktør i Højteknologifonden, udtrykte onsdag sin forundring over, at fonden ser meget få ansøgninger fra den maritime sektor bliver af. Ikke mindst i betragtning af sektorens størrelse og som en kæmpe drivkraft i dansk erhvervsliv, der også udfordres af mange globale krav og en hård konkurrencesituation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs