ShippingWatch

Chefer får nye titler i Dan-Bunkerings øverste ledelse

To chefer i Dan-Bunkerings øverste ledelse får skiftet rollen som senior vice presidents ud med nye titler henholdsvis som COO og CCO. Det kommer efter, at selskabet udpegede en ny topchef tidligere på året.

Claus Bulch Klausen blev i foråret formelt udpeget som Dan-Bunkerings nye topchef. | Foto: Claus Bulch Klausen Dan-Bunkering CEO

Bunkerselskabet Dan-Bunkering, der er en del af Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern, laver om på nogle af titlerne i sin øverste ledelse.

Det sker med to nyudnævnelser af Morten Eggert Troen og Mikkel Søholm Vestergaard henholdsvis som driftschef (COO) og kommerciel chef (CCO). De var i forvejen en del af Dan-Bunkerings fire mand store ledelse, hvor de indtil nu har været senior vice presidents.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs