ShippingWatch

Dan-Bunkering udpeger ny topchef

Dan-Bunkering, som er en del af Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern, får ny topchef, som er fundet internt. Indtil 1. maj 2021 har det ifølge cvr-registret været Henrik Zederkof, der har haft den stilling.

Med virkning fra 1. maj 2021 er Claus Bulch Klausen ny CEO for Dan-Bunkering. Bulch Klausen har været en del af bunkerselskabet siden 2004. | Foto: Dan-Bunkering

Det store bunkerselskab, Dan-Bunkering, som er en del af Torben Østergaard-Nielsens USTC-koncern, skifter formelt topchef.

Af en opdatering på cvr-registret fremgår det, at Claus Bulch Klausen fra 1. maj har taget over som selskabets nye topchef. Bulch Klausen har hidtil været en del af selskabets fire mand store ledelse i en rolle som head of operations/senior vice president.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs