ShippingWatch

ShipServ hiver ny mand ind fra Seven Seas

Danske ShipServ har ansat Henrik Hyldahn på kontoret i København. Han kommer fra Seven Seas og skal stå for at udvikle selskabets nye tiltag.

ShipServ, der er digital markedsplads for købere og sælgere af marineudstyr, har ansat en mand på kontoret i København.

Her skal Henrik Hyldahn som senior vice president på forretningsudvikling stå for at udvikle selskabets nye tiltag, og han kommer på et vigtigt tidspunkt for virksomheden, skriver ShipServ i en meddelelse.

Selskabet skal vækste og vil introducere nye produkter i et marked med stigende digitalisering i shippingindustrien.

"ShipServs mål de næste år er at udvikle nye løsninger for at adressere de nøgleudfordringer, som vores kunder står overfor. For at lykkes skal vi arbejde endnu tættere sammen med dem. Henriks erfaring fra både marine og teknologi gør ham i stand til at drive os frem mod målet mere effektivt," siger CEO Kim Skaarup i en meddelelse.

Henrik Hyldahn kommer fra Seven Seas, hvor han var informationschef, mens han inden da var hos konsulentbureauet Cubisol.

Dansk vækstvirksomhed får ny mand i bestyrelsen

ShipServ åbner kontor i Singapore

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere