ShippingWatch

ShipServ åbner kontor i Singapore

ShipServ med danske Paul Østergaard i spidsen som både grundlægger og CEO, forventer en omsætning på rundt regnet tre milliarder dollars i 2015 på sin markedsplads. Nu etablerer virksomheden sig i Singapore.

Foto: Ed Wray/AP/POLFOTO/arkiv

Virksomheden ShipServ, en digital markedsplads for købere og sælgere af marineudstyr blandt redere, managers, værfter m.fl., åbner kontor i Singapore. Det skriver ShipServ i en pressemeddelelse.

Virksomheden har i dag 4.000 singaporianske leverandører i sin database med kunder som Keppel Shipyard, Thome Shipmanagement og MOL i det sydøstasiatiske shippingcenter. I alt har ShipServ 58.000 leverandører i over 100 lande i sin handelsplatform.

ShipServ, der i forvejen er repræsenteret i bl.a. København, London, Hongkong og USA, forventer i 2015 en omsætning på ca tre milliarder dollars på sin markedsplads.

Ifølge Kim Skaarup, COO i ShipServ, er målsætningen med etableringen i Singapore at forøge kundebasen i hele regionen.

ShipServ blev etableret i 1999 af Paul Østergaard, der har en baggrund fra J. Lauritzen og Boston Consulting Group.

Seamall døjer med gammelt etablerings-underskud

Danske Maritime: Vi står foran vækstboom

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere