ShippingWatch

Blue Water Shipping får ny stor kontrakt for Kasakhstan

Sammen med Manchester Shipping skal Blue Water Shipping sejle havnemoduler til Det Kaspiske Hav. Kontrakten er den fjerde for Esbjerg-firmaet i regionen.

Foto: PR-foto/Blue Water Shipping

Det Kaspiske Hav fortsætter med at være lig med milliardkontrakter for Blue Water Shipping.

Det esbjergensiske firma har netop offentliggjort endnu en kontrakt med det amerikansk-kasakhstanske olieselskab Tengizchevroil (TCO).

Lagt sammen med de tre kontrakter Blue Water Shipping fik i 2016, har firmaet nu fire kontrakter til en samlet værdi på over 5 mia. kroner. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

"Blue Water Shipping har mere end 20 års erfaring med komplekse transporter i det kaspiske område, og vi er beærede over og meget glade for at være blevet tildelt disse kontrakter for TCO," siger adm. direktør i Blue Water Shipping, Kurt Skov i meddelelsen.

Den nye kontakt går ud på at levere modulenheder til den nye havn Prorva i Kasakhstan på vestkysten af Det Kaspiske Hav. Turen går fra Sortehavet eller Østersøen via de russiske floder Don og Volga. Det kræver 11 pramme og 29 slæbebåde, som skal ombygges, inden arbejdet går i gang.

Blue Water Shipping vinder ny milliardkontrakt i Kazakhstan

Blue Waters indehaver: For mig er det her klimaks

Blue Water Shipping lander milliardaftale i Kasakhstan

Forsiden lige nu

Gary Vogel har ændret kursen i Eagle Bulk

Eagle Bulk Shipping er gået fra at være en tonnageudbyder til at være et reelt rederi under ledelse af Gary Vogel, der kom til fra Clipper for to et halvt år siden. Første del af forvandlingen er tæt på at være i mål, siger han til ShippingWatch.

Én alliance sidder på hovedparten af global ordrebog

Det er især medlemmerne af en af de store containeralliancer, der har bestilt nye skibe inden for det seneste halve år. Ser man på skibe på over 16.000 teu, står alliancen for 58,6 pct. af ordrerne, skriver Seaintel i en ny analyse.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere