Tre mæglerkontorer i Hamborg går sammen til ét

Tre etablerede skibsmæglere i Hamborg har fusioneret for at blive en stor spiller på container og tørlastchartermarkedet og på markedet for køb og salg.
Foto: EUROGATE
Foto: EUROGATE

Det nye Hamborg-baserede skibsmæglerkontor er en fusion af de tre skibsmæglere Peter Döhle, ernst Russ og Stüwe & Co. Under navnet Ernst Russ Shipbroker skal de tre selskaber nu samarbejde med det mål at blive en af de førende mæglere inden for chartring af container- og tørlastskibe og på køb og salg af skibe. Det skriver Lloyd's List.

"Joint venturet er skabt ud fra ideen om og behovet for entreprenørerne for at skabe noget nyt og fremtidssikret med høje standarder," skriver den nye virksomhed i en meddelelse.

De tre parter kommer med hver sin type af skibsmæglerforretningen og kan dermed være med til at gøre, at det samlede billede af virksomheden bliver bredere samlet set, skriver Lloyd's List.

Konkurrenten - det britiske skibsmæglerhus Braemar - kom tirsdag med et regnskab, der viste fremgang i omsætning, men et lavere resultat på grund af krævende shippingmarkeder. Braemar venter mere fremgang på baggrund af mere aktivitet i shippingmarkedet, men har samtidig udtrykt, at man vil forsøge at sprede sine aktiviteter mere ud inden for shippingsektoren.

Tysk storfusion lagt på is

Hapag-Lloyd forventer positivt 2013

Hapag-Lloyd ejer tabte 21,2 mio. euro på rederiet 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også