ShippingWatch

Rambøll åbner kontor i det nordlige Norge

Til sommer åbner Rambøll Olie & Gas sit fjerde kontor i Norge, denne gang i Tromsø, hvor fokus i første omgang bliver på konsulentydelser i forbindelse med miljøspørgsmål.

Rambøll Olie og Gas føjer endnu et kontor i rækken, når selskabet til sommer åbner et nyt i Tromsø. Og ambitionerne er ikke til at tage fejl af - etableringen er et skridt i retningen mod at blive den foretrukne miljømæssige udbyder til olie- og gasindustrien i Norge:

"Efter to årtiers rådgivning i Arktis, betragtes Rambøll som det førende uafhængige rådgivningsfirma i regionen, og nu har vi valgt Tromsø som det ideelle sted for vores nye kontor. Investeringer i olie og gas-projekter i Norskehavet og Barentshavet er rekord, og med denne nye lokale tilstedeværelse tager vi endnu et skridt i at blive den foretrukne miljømæssige udbyder til industrien," siger John Sørensen, administrerende direktør for Rambøll Olie & Gas, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs