ShippingWatch

DNV til rederne: Skift til LNG nu

Rederierne bør tage IMO’s krav alvorligt og skifte til LNG hurtigst muligt, siger DNV's chef for Maritime Advisory Henning Mohn til ShippingWatch på Sea Asia 2013 i Singapore. Det er den billigste løsning på lang sigt, mener han.

Foto: Hanjin

SINGAPORE: Rederierne skal til at komme ud af busken og beslutte sig for, hvordan de vil imødekomme IMO's krav om at nedsætte svovlindholdet i marinebrændstof til 0,5 pct. i 2020. Så kort lyder opfordringen fra Henning Mohn, der er chef for Section for Maritime Advisory, Clean Technology Centre i Det Norske Veritas.

”De står ved skillevejen nu, så det er tid til at planlægge og reagere. Danske skibsredere bør ikke vente – de bør tage action nu,” siger norske Henning Mohn i et interview med ShippingWatch dagen før, han skal holde oplæg om emnet på Asiens største shippingkonference, Sea Asia.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs