ShippingWatch

Clarksons sænker forventningerne til 2012

Krisen i shipping kan nu aflæses i verdens største skibsmæglers forventninger til resten af 2012. Det fremgår af en periodemeddelelse fra ledelsen i Clarksons PLC.

Clarksons PLC sænker i en periodemeddelelse onsdag for 2012 frem til starten af november forventningerne til resten af året. Årsagen er en lavere aktivitet end ventet i to af selskabets hovedforretninger.

"De kortsigtede udsigter for rater og værdier er usikker med udbud/efterspørgsel-ubalancer, som er en bremse for opsving og fortsat svaghed i kapitalmarkederne. Lavere aktivitet end ventet i anden halvdel - specielt i mægler- og finansielvirksomhed har resulteret i en reduktion i bestyrelsens forventninger til helårsresultaterne. Ikke desto mindre er Clarksons fortsat godt placeret til at håndtere de nuværende vilkår og få gavn af en et opsving, når det kommer," skriver Clarksons i periodemeddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs