ShippingWatch

Damco udnævner ny finansdirektør

Maersk Gruppens logistik-selskab har ansat Pernille Fabricius fra TMF Gruppen som ny økonmidirektør

Det Maersk-ejede logistikselskab Damco har per 1. oktober ansat Pernille Fabricius som ny økonomidirektør, CFO for hele koncernen, skriver Damco onsdag i en pressemeddelelse.

"Jeg er spændt på udfordringerne hos Damco, og jeg ser frem til at bidrage med min ekspertise til opgaverne fremadrettet, siger Pernille Fabricius i
pressemeddelelsen.

Pernille Fabricius har hidtil siddet som finansdirektør for TMF Group, der leverer ydelser inden for finans, jura og HR i over 75 lande. Hun har ligeledes været finansdirektør i GN Netcom og Senior Vice President i ISS Group.

"Pernille Fabricius medbringer en rigdom af erfaring inden for drift, ledelse og finansiel overvågning fra verdensomspændende virksomheder, og jeg er glad for at kunne byde hende velkommen i Damco," udtaler CEO i koncernen Rolf Habben Jansen i pressemeddelelsen.

Damco ansætter Nordasien-chef

Damco flytter ud fra København til Haag

Damcos omsætning op med 12 pct. i første halvår 

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs