ShippingWatch

Avis: Semco tæt på ordregennembrud i Vietnam

Semco er ved at få hul på det vietnamesiske marked i takt med, at landet bliver et større og større fokusområde for olie- og gasindustrien. En stor aftale er næsten faldet på plads, som kan sikre Semco årlige millionordrer, skriver Dagbladet Børsen.

Semco har arbejdet i Vietnam i fire år blandt andet med opbygning af en fabrik, og nu ser det ud til, at forarbejdet er ved at bære frugt. Børsen skriver i dag, at Semco har indgået aftale med to statsejede vietnamesiske selskaber, som vil give Semco løbende ordrer i deres satsning på at blive en del af den vietnamesiske olieindustri.

"Det er en meget stor sag for os. Lykkes det, er det et gennembrud," siger Allan T. Christoffersen, der er chef for forretningsudvikling i Semco Maritimes division i Vietnam til Børsen.

Aftalen er ikke endeligt underskrevet, men det er et såkaldt memorandum of understanding. Aftalen kan ifølge Semco betyde to til tre opgaver årligt i de kommende år, og hver aftale skønnes at have en værdi på 30 mio. kr. for Semco, skriver Børsen.

"Dette kombinerer en lang række styrker. Vi har ekspertise med til dette fra Danmark, som vi kan bringe til Vietnam. Det vil bringe vækst til os og det lokale samfund," siger Allan T. Christoffersen til Børsen og fortsætter:

"Samtidig vil dette være en stor fordel for de internationale rig-operatører, som får et nyt konkurrencedygtigt alternativ i Sydøstasien."

Semco Maritime undersøger flere opkøb 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs