ShippingWatch

Semco Maritime undersøger flere opkøb

Ingeniørvirksomheden Semco Maritime kigger aktivt på yderligere opkøb af virksomheder efter overtagelsen af den britisk ingeniørvirksomhed Capelrig.  

Semco Maritime undersøger i øjeblikket muligheder for nye opkøb af virksomheder i offshoresektoren. Det siger CEO Steen Brødbæk, Semco Maritime, til ShippingWatch.

"Vi kigger aktivt i øjeblikket, og vi vil ikke holde os tilbage, hvis de rette muligheder viser sig," siger Steen Brødbæk, Semco Martime, der tirsdag offentliggjorde overtagelse af ingeniørvirksomheden Capelrig i Aberdeen, Skotland. Udover at styrke sin position  og evne til at håndtere meget store rigprojekter i Nordsøen, også som totalentreprenør i Storbritannien, har Semco Maritime ligeledes sikret sig adgang til nye kunder i den britiske del af Nordsøen, som Semco ikke har i forvejen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs