ShippingWatch

Semco vil ansætte 100 ingeniører i Singapore

Et ingeniørcenter med op til 100 ansatte i Sydøstasien er på sigtekornet i en strategiplan for offshorevirksomheden Semco Maritime: ”Vi er store i Danmark, men vi tror ikke, vi kan vokse tilstrækkeligt her mere,” siger Steen Brødbæk, CEO.

Nordsøen, Mellemøsten og Singapore er udpeget som de tre vigtigste regioner i en ny 2015-strategi, som den ingeniørtunge offshorevirksomhed Semco Maritime med hovedsæde i Esbjerg har vedtaget.  Det er i erkendelse af, at Semco har brug for at vokse internationalt og øge sin kritiske masse i konkurrence med de ofte langt større internationale ingeniørselskaber.

Et markant element i strategiplanen ”First Choice 2015” er en forventet vækst i virksomhedens nye engineering center i Singapore, hvor Semco Maritime planlægger at vokse med omkring 100 ansatte, fortrinsvis ingeniører.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs