ShippingWatch

DSV-topchef: Jeg er ikke i krisestemning

"Verden er større end Europa, og der er pæn vækst derude. Samtidig er vores eksponering mod Sydeuropa minimal," siger DSVs topchef Jens Bjørn Andersen til Ritzau Finans. Han føler ikke krisen.

Foto: GORM OLESEN

Sydeuropa er i krise, og det rammer transportmarkedet i form af faldende fragtmængder, men det til trods har DSV øget både top- og bundlinjen pænt i andet kvartal. Topchef Jens Bjørn Andersen føler ikke krisen, fortæller han til Ritzau Finans efter speditørkolossens regnskab for andet kvartal.

DSV øgede i kvartalet sin omsætning til 11.372 mio. kr. fra 11.089 mio. kr. i samme periode sidste år, mens driftsresultatet, EBITA, steg til 687 mio. kr. fra 649 mio. kr. Omsætningen var lavere end ventet i markedet ifølge SME Direkt, men resultatet var noget stærkere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede navne fra shippingindustrien er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Bestyrelsesformand for BW Group, Andreas Sohmen-Pao, er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs