ShippingWatch

Rambøll Olie & Gas har allerede opfyldt sine 2012-mål

Væksten er markant i Rambøll Olie & Gas, der på trods af prisfaldet for olien, fortsætter med at ansætte og åbne nye kontorer. Opkøb er på sigt nødvendigt, hvis væksten skal matche konkurrenternes.

Ingeniørvirksomheden Rambølls forretningsenhed inden for olie og gas har knapt et halvt år inde i regnskabsåret mere end opfyldt sine vækstmål for 2012.

”Vi har vækstet mere end 37 pct. i ren organisk vækst i år i forhold til sidste år, når vi kigger på de første fem måneder af året. Vi har meget store vækstkrav til os selv, og vi driver det nok lige til grænsen,” siger John Sørensen, der er administrerende direktør for Rambøll Olie & Gas, som har hovedkontor i Esbjerg og fem afdelinger uden for Danmarks grænser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs