ShippingWatch

Så store beløb forventes DSV at få ud af Panalpina

DSV køber Panalpina i en milliardhandel, hvor prisen løbende er forhandlet op. Nu skal DSV skabe synergier og effektivisere. Tre banker giver deres bud på, hvad DSV kan hente på opkøbet.

Foto: PR-foto/DSV

Efter flere måneders forhandlinger kunne DSV mandag lukke en aftale med opkøbsmålet Panalpina, der i længere tid har stået øverst på ønskelisten hos den danske transportkoncern.

Med en endelig pris på 4,8 mia. schweizerfranc for opkøbet, hvilket svarer til 30,5 mia. kr., har DSV måtte smide ca. 4 mia. kr. mere end sit oprindelige bud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs