ShippingWatch

Det nye DSV skal fragte tre millioner containere om året

"Vi kommer til at flytte tre millioner containere om året, og det glæder vi os til," siger DSV's topchef Jens Bjørn Andersen i et interview med ShippingWatch, efter at det endelig er lykkedes at overtage Panalpina. Og størrelse give muligheder, tilføjer han.

Med købet af schweiziske Panalpina, der mandag blev en realitet, bliver danske DSV den fjerdestørste logistikkoncern i verden.

Det er ikke mindst inden for områderne luft og sø, at DSV kan rykke et par pladser op ad rangstigen. Således bliver DSV nummer fire i verden inden for søfragt, mens selskabet inden for luftfragt bliver nummer to, fortæller adm. direktør i DSV Jens Bjørn Andersen i et interview ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs