ShippingWatch

Endnu et britisk søforsikringsselskab åbner "brexit-kontor"

Det britiske søforsikringsselskab UK P&I Club har fået grønt lys til at oprette et datterselskab i Holland for at sikre sig fortsat adgang til EU's marked i tilfælde af brexit uden en handelsaftale.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

UK P&I Club har fået grønt fra de hollandske konkurrencemyndigheder til at åbne et datterselskab i Rotterdam, skriver Reuters.

Beslutningen om den nye afdeling er truffet for at sikre sig fortsat adgang til det euroæiske marked i tilfælde af et hårdt brexit uden handelsaftale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs