ShippingWatch

Topfolk er på plads hos nyt søforsikringsselskab i København

Det nye søforsikringsselskab Orca Services begynder at tage form. Alle medarbejdere, inklusiv CEO Lars Hendriksen, er nu startet på det nye kontor i København. De skifter fra Lavaretus, som har opsagt sit lejemål i København.

Foto: /ritzau/Marius Nyheim

Hele holdet inklusiv topchefen er nu på plads hos det nystartede søforsikringsselskab Orca Services, som er godt i gang med at etablere sig på det skandinaviske marked med base i København.

Selskabet blev stiftet sidste år af det engelske forsikringshus Neon og gjorde sig straks bemærket ved at snuppe stort set alle medarbejdere fra konkurrenten Lavaretus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs