ShippingWatch

Saadé er klar med plan for Ceva i næste uge

Senest på fredag vil CMA CGM præsentere sin vækstplan for logistikselskabet Ceva Logistics, som man har fremsat et købstilbud på. Bestyrelsen i Ceva har allerede godkendt planen.

Foto: PR-foto/CMA CGM

CMA CGM vil i næste uge lancere en vækstplan for logistikselskabet Ceva Logistics, som man for nylig at fremsat et tilbud.

Det oplyser det franske containerrederi i forbindelse med sit kvartalsregnskab fredag, hvor Ceva bliver beskrevet som en vigtig del af den fremtidige strategi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs