ShippingWatch

CMA CGM matcher DSV's tilbud på Ceva

Rederiet sælger en af sine forretninger til Ceva Logistics, men matcher i samme ombæring DSV's bud til aktionærerne.

Foto: Ritzau Scanpix

Den franske rederivirksomhed CMA CGM har tilbudt de aktionærer i Ceva Logistics, som er interesserede i at sælge deres aktier, 30 schweizerfranc per aktie.

Det oplyser Ceva Logistics i en meddelelse torsdag morgen.

Det er dermed samme pris, som DSV for nylig fik afvist af bestyrelsen i Ceva Logistics. DSV's tilbud var andet forsøg på at købe aktierne i Ceva Logistics, efter at det danske selskab tidligere havde fået afvist et tilbud på 27,75 schweizerfranc per aktie.

DSV har efter de to afviste tilbud meddelt, at det ikke længere går efter en overtagelse af det schweiziske selskab.

Torsdagens tilbud fra CMA CGM kommer, i forbindelse med at selskabet sælger en af sine forretninger til Ceva Logistics. Det sker ifølge Bloomberg News som en del af en udvidelse af de to virksomheders eksisterende samarbejde.

I forvejen ejer CMA CGM 33 pct. af aktierne i Ceva Logistics, viser data fra Bloomberg.

DSV dropper opkøb af schweizisk logistikselskab

CMA CGM øger sin ejerandel i DSV's opkøbsønske

Ceva-topchef overrasket over bud fra DSV 

/ritzau/FINANS

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs