ShippingWatch

Bunker Holdings nye sats starter ud med 79 medarbejdere

Bunker Holding lancerer nu officielt sin nye satsning på fysiske leverancer af skibsbrændstof gennem Bunker One. Selskabet starter ud med 79 medarbejdere på kontorer i 12 lande.

Foto: Modelfoto/Colourbox

Bunker Holdings nye satsning på fysiske leverancer af skibsbrændstof, Bunker One, starter ud med 79 medarbejdere i 12 lande og kommer til at samle alle koncernens aktiviteter inden for fysisk leverance.

I november sidste år kunne ShippingWatch fortælle, at den danske bunkerkoncern lancerer det nye brand ved navn Bunker One, som skal arbejde målrettet på at få de store rederier ind på længerevarende kontrakter med udgangspunkt i London og Singapore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs