ShippingWatch

Datter af Bunker Holdings ejer ind i bestyrelsen

Torben Østergaard-Nielsen, stifter og ejer af USTC-koncernen og dermed Bunker Holding, henter sin datter Mia Østergaard Nielsen ind i bestyrelsen.

Bunker Holding udvider sin bestyrelse med et medlem af ejerfamilien, når Mia Østergaard Nielsen indtræder. Hun er datter af Torben Østergaard-Nielsen, stifter og ejer af USTC-koncernen, som Bunker Holding indgår i.

Det oplyser Bunker Holding, verdens næststørste bunkerkoncern med hovedsæde i Middelfart, i en pressemeddelelse tirsdag.

Mia Østergaard Nielsen, 28, har en BSc, Business Administration & Economics og en MSc, Human Ressource Management, fra Copenhagen Business School.

Hun arbejder i dag som analytiker i den internationale headhuntervirksomhed Spencer Stuart, og hun har tidligere arbejdet i PwC som konsulent.

"Vi glæder os over, at Mia Østergaard Nielsen nu officielt indtræder i bestyrelsen. Ejerfamilien spiller en aktiv og værdifuld rolle i vores hverdag, og med Mias baggrund har vi fået tilført nye og spændende kompetencer, som er med til både at udfordre og udvikle os," siger Keld R. Demant, CEO i Bunker Holding, i pressemeddelelsen.

Bunker Holdings bestyrelse består herefter af:

Torben Østergaard-Nielsen (formand), Klaus Nyborg (næstformand), Michael Keldsen, Peter Frederiksen, Torben Janholt, Peter Korsholm, Morten Hultberg Buchgreitz og Mia Østergaard Nielsen.

Bunker Holding, der i sidste regnskabsår omsatte for 44 mia. kroner gennem sine 43 selskaber i 26 lande, udgør den største del af forretningen i USTC-koncernen. En koncern, der ligeledes opererer inden for shipping, rederivirksomhed og it.

torbenøstergaardnielsen.jpg

Torben Østergaard-Nielsen, 63, er eneejer og CEO i USTC-koncernen.

Bunker Holding åbner nyt selskab for storkunder

Torben Østergaards koncern får halveret overskuddet

Bunker Holding: Der er seks store udfordringer ved svovlkrav i 2020

Bunker Holding melder klar til de globale svovlkrav

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere