ShippingWatch

To kæmpeselskaber klar til investering i digital logistik

De to store selskaber Temasek og Kuehne + Nagel har indgået et nyt samarbejde om investering i opstartsvirksomheder i logistik. Sammen vil de udvikle nye metoder til at angribe logistikbranchens udfordringer.

Investeringsselskabet Temasek med base i Singapore og schweiziske Kuehne + Nagel har indgået et samarbejde om at finde nye løsninger til logistikbranchen.

Der er tale om et joint venture mellem de to selskaber, som sammen vil investere globalt i opstartsvirksomheder i logistikbranchen. Digitalisering er et nøgleord for samarbejdet.

"Samarbejdet vil kunne accelerere forandringen af logistikindustrien. Samarbejdet kombinerer Temaseks fokuserede og langsigtede investeringsstrategi og ekspertise med Kuehne + Nagels globale logistiknetværk og know-how, skaber en win-win situation for alle parter og fremtiden for vores industri," lyder det fra formand for Kuehne + Nagel Joerg Wolle.

Det nye samarbejde vil især gå efter at finde iværksætter-virksomheder, der arbejder med blockchain, big data, robotteknologi og kunstig intelligens.

Kuehne + Nagel løfter omsætningen betydeligt

Kuehne + Nagel varsler flere opkøb

Salget vokser i schweizisk DSV-konkurrent

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Hamburg Süd luner hos Maersk i et risikofyldt marked, verdens største containerederier bekræftede nyt samarbejde, som ShippingWatch kunne fortælle om i sidste uge. Og så fremlagde flere store aktører regnskab.

Sovcomflot ser tegn på bedre tankmarked

Det russiske tankrederi Sovcomflot får overskud i årets tredje kvartal. Bedringen i tankmarkedet kom i slutningen af tredje kvartal og er fortsat ind i fjerde, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere