ShippingWatch

To kæmpeselskaber klar til investering i digital logistik

De to store selskaber Temasek og Kuehne + Nagel har indgået et nyt samarbejde om investering i opstartsvirksomheder i logistik. Sammen vil de udvikle nye metoder til at angribe logistikbranchens udfordringer.

Investeringsselskabet Temasek med base i Singapore og schweiziske Kuehne + Nagel har indgået et samarbejde om at finde nye løsninger til logistikbranchen.

Der er tale om et joint venture mellem de to selskaber, som sammen vil investere globalt i opstartsvirksomheder i logistikbranchen. Digitalisering er et nøgleord for samarbejdet.

"Samarbejdet vil kunne accelerere forandringen af logistikindustrien. Samarbejdet kombinerer Temaseks fokuserede og langsigtede investeringsstrategi og ekspertise med Kuehne + Nagels globale logistiknetværk og know-how, skaber en win-win situation for alle parter og fremtiden for vores industri," lyder det fra formand for Kuehne + Nagel Joerg Wolle.

Det nye samarbejde vil især gå efter at finde iværksætter-virksomheder, der arbejder med blockchain, big data, robotteknologi og kunstig intelligens.

Kuehne + Nagel løfter omsætningen betydeligt

Kuehne + Nagel varsler flere opkøb

Salget vokser i schweizisk DSV-konkurrent

Forsiden lige nu

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Søren Skou: "Vi er blevet en vækstvirksomhed igen"

Efter et par år, der overordnet har handlet om at sælge fra og skære den fremtidige containerforretning til, mener CEO Søren Skou, at Maersk igen er en vækstforretning. Især 2019 vil vise, om han får ret.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere