ShippingWatch

Kuehne + Nagel varsler flere opkøb

Den schweiziske transport- og logistikvirksomhed afholder kapitalsmarkedsdag onsdag i London, hvor koncernen bebuder nyt om strategiplan.

Foto: Kuehne Nagel

Den schweiziske transport- og logistikkoncern Kuehne + Nagel har fortsat som ambition at vokse mere end markedet, og det skal opkøb være med til at understøtte.

Det oplyser DSV-konkurrenten forud for en kapitalmarkedsdag onsdag i London, hvor der bliver blive sat fokus på en strategiplan kaldet KN+Netxgen, som ved årsskiftet afløser den hidtidige, Focus + Excellence.

"Baseret på vores succesfulde forretningsmodel er det Kuehne + Nagels fortsatte ambition at vinde betydelige markedsandele i de kommende år. Opkøb har støttet vækstinitiativerne før i tiden og vil også være et vigtigt element i forhold til at sætte fart på KN+Netxgen," skriver Kuehne + Nagel i en meddelelse.

Den schweiziske transport og logistikvirksomhed oplyser ingen konkrete målsætninger.

Kuehne + Nagel er verdens andenstørste speditørvirksomhed efter DHL Logistics, mens DSV er rangeret som nummer fem, viser en opgørelse fra branchemediet Journal of Commerce.

Kuehne + Nagel viser vækst på alle områder

Kuehne + Nagel leverer lavere driftsoverskud end ventet

Jefferies: DSV lægger afstand til sine konkurrenter

DSV opjusterer efter historisk stærkt regnskab

 

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere