ShippingWatch

Robert Uggla: Vi skal være bedre til at investere i helt nye selskaber

A.P. Møller Holding er klar til at kaste sig over velgørende projekter af enhver art, lød det fra direktøren på DI Topmødet. Det kræver dog bare, at holdingselskabet ser sig selv som den rette ejer – og at der er et forretningsafkast i det.

Robert Uggla var kun til stede på DI Topmødet i en time, selv om mange af hans kolleger i toppen af det danske erhvervsliv havde afsat en hel dag til konferencen. Foto: Thomas Emil Sørensen. | Foto: /ritzau/Thomas Emil Sørensen

Mens A.P. Møller-Mærsk er færd med at fokusere mere og mere snævert, skal det bagvedliggende A.P. Møller Holding på en helt anden vis sprede sine investeringer. Holdingselskabet skal både kunne begå sig i forskellige brancher, på forskellige kontinenter og i forskellige vægtklasser.

Sådan lød det fra Mærsk-arvingen og anføreren for A.P. Møller Holding, Robert Uggla, da han tirsdag eftermiddag indtog scenen på DI Topmødet i Operaen i København. Temaet for topmødet var bæredygtige forretningsmodeller – nye muligheder i en ny verden, som sloganet lød – og det benyttede Robert Uggla som afsæt for at tale om Afrika.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs