ShippingWatch

Ny virksomhedsobligation skal spare penge hos DFDS

DFDS vil forsøge at spare penge på sin gæld. Derfor planlægger rederiet at udstede en ny virksomhedsobligation, skriver rederiet i en meddelelse til børsen.

DFDS vil forsøge at spare penge på sin gæld, og rederiet har derfor planer om at udstede en ny virksomhedsobligation, som blandt andet skal bruges til at refinansiere en nuværende virksomhedsobligation.

Konkret arbejdes der på en ny obligation, mens DFDS på en nuværende obligation i norske kroner, der har udløb i 2018, vil tilbyde investorerne at tilbagekøbe papiret.

"Nettoprovenuet fra udstedelsen af obligationerne vil blive anvendt til generelle forretningsmæssige formål, herunder eventuelt tilbagekøb af ovennævnte virksomhedsobligation," skriver DFDS i en meddelelse til fondsbørsen.

DFDS løfter resultat før skat til 495 mio kroner

Smedegaard satser på at lande to opkøb i år

DFDS gennemfører ventet køb af to kanalfærger

 

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere