ShippingWatch

Avis: Eurotunnel har fire købere til MyFerryLink

Eurotunnel har ifølge sin direktør Jacques Gounon fået fire tilbud på køb af det omstridte færgerederi MyFerryLink, som de britiske myndigheder kræver lukket ned senest den 9. juli, skriver The Guardian.

Fire købere har meldt sig til at overtage MyFerryLink inklusiv de tre færger, der siden deres indsættelse på Den Engelske Kanal har været en torn i øjet på de to konkurrerende rederier på overfarten mellem Dover og Calais, DFDS og P&O Ferries.

Det skriver den britiske avis The Guardian, der har fået en kommentar fra Eurotunnels øverste chef Jacques Gounon til den spegede situation, hvor MyFerryLink nu sejler på lånt tid på Kanalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs