ShippingWatch

Ny ledelse i J. Poulsen oven på stort underskud

J. Poulsen Shipping blev hårdt ramt af de dårlige markedsforhold for special- og produktlast i 2013 og fik et underskud på knap 85 mio. kr. Nu kommer generationsskiftet, oplyser afgående CEO Finn J. Poulsen til ShippingWatch.

De seneste år har været præget af vekslende resultater i det danske special- og tørlastrederi J. Poulsen Shipping, der igen må konstatere et underskud på bundlinjen i 2013, efter at det lykkedes at lande et plus året forinden på knap 15 mio. kroner.

Og der er tale om en væsentlig tilbagegang for rederiet med et underskud i 2013 på knap 85 mio. kroner, mens omsætningen dog holdt niveauet fra året forinden på en mia. kroner, viser regnskabet. Og det er meget utilfredsstillende, mener CEO og grundlægger Finn J. Poulsen ledelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs