ShippingWatch

J. Poulsen Shipping ansætter ny CFO

Special- og projektlastrederiet J. Poulsen Shipping har fra 1. april fået ny CFO i Henrik Jørgensen, der kommer fra Grønvold & Schou A/S, skriver rederiet.

Foto: Nordic Tankers

Den 1. april fik rederiet J. Poulsen Shipping i Korsør ny CFO. Den nye mand er Henrik Jørgensen, der de seneste 15 år har arbejdet i trælast- og byggemarkedsfirmaet Grønvold & Schou i Slagelse. De sidste otte år som CEO, hvorfra han i august 2012 blev afskediget, da der kun skulle stå én direktør i spidsen for virksomheden. Og det skulle være en salgsorienteret direktør, udtalte formanden dengang til Sjællandske:

"Afskedigelsen skyldes en strategisk beslutning om, at få en mere salgsorienteret ledelse, samtidig med, at der sker en slankning af den samlede ledelse fra to til én direktør," sagde formanden for Grønvold & Schous bestyrelse, advokat Helge S. Poulsen.

Godt ud af 2012

J. Poulsen Shipping har 52 ansatte med kontorer i bl.a. Korsør, Houston, Shanghai og Singapore. I sidste uge afleverede rederiet regnskab for 2012, hvilket viste en noget bedre tilstand end 2011. Omsætningen steg til 1,08 mia. kr. i 2012 mod 858 mio. kr. i 2011, hvilket svarer til en fremgang på 27 pct.. Driftsresultat før skatter og afgifter kom op på et plus på 28 mio. kr. i 2012 mod et underskud på 123 mio. kr. i 2011.

"For J. Poulsen Shipping koncernen blev 2012 bedre end 2011. Omsætningen i K/S Combi Lift rundede DKK 1 mia. og koncernens aktiviteter særligt i Fjernøsten blev øget. Ledelsen forventer, at koncernen kan fastholde og forbedre denne positive udvikling i 2013 og har derudover en forventning om, at markedet langsomt vil stabilisere sig frem mod 2014," fremgik det af ledelsesberetningen fra rederiet.

J. Poulsen vendte skuden i 2012

J. Poulsen Shipping på vej mod generationsskifte

J. Poulsen ikke imponeret over Søvndals våbenkodeks 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs