ShippingWatch

J. Poulsen ikke imponeret over Søvndals våbenkodeks

Rederiet J. Poulsen Shipping mener ikke, at udenrigsminister Villy Søvndals forslag om et adfærdskodeks for sejlads med våben og ammunition er en god ide. Det vil skævvride konkurrencesituationen for danske rederier, der sejler med den type last, mener man.

Tanken om at lave et frivilligt adfærdskodeks for danske rederier, der sejler med våben og ammunition lovprises langt fra af J. Poulsen Shipping, der som en mindre del af forretningen sejler med ammunition.

"Så kommer du ind på etik og moral. Det er da helt i orden, men vi kan ikke lave et frivilligt adfærdskodeks kun for Danmark. For så er vi ude i en forvridning af konkurrencen. Vi lever i international konkurrence, og hvis vi ved hver eneste sejlads skal undersøge, om den vil blive godkendt, vil vi simpelthen have et dårligere udgangspunkt end vores konkurrenter i andre lande," siger Finn J. Poulsen, adm. direktør i J. Poulsen Shipping, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs