ShippingWatch

J. Poulsen Shipping på vej mod generationsskifte

Et generationsskifte er under opsejling i J. Poulsen Shipping. Der skal findes yngre folk til at drive det rederi videre, som den nuværende adm. direktør Finn J. Poulsen har bygget op fra grunden siden starten af 1970'erne. Det siger han i et interview med ShippingWatch.

J. Poulsen Shipping er i gang med et generationsskifte, der skal sikre, at rederiet med udsigt til Korsør Havn fortsat holder den rigtige balance mellem størrelse og effektivitet. Det siger adm. direktør og stifter af rederiet, Finn J. Poulsen, til ShippingWatch.

"Inden for fem år har vi gennemført et generationsskifte, og vi prøver allerede nu at tiltrække nogle yngre mennesker, der også kan være med til at bære forretningen videre. Vi har for nylig haft et møde med nogle folk, der har gennemgået vores organisation for netop at svare på spørgsmålet; hvad skal der til for at vi som virksomhed kan udvikle os. Har vi de rigtige medarbejdere, og har vi den rigtige ledelse? Det kan jo godt blive farligt," siger Finn J. Poulsen med en tør latter, der henviser til, at han nok er den person, der har siddet længst på taburetten i rederiet og været med til at gøre selskabet til, hvad det er i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs