ShippingWatch

Scan-Trans fusionerer med amerikanske Intermarine

Det danske rederi Scan-Trans skal lægges sammen med amerikanske Intermarine, hvilket vil katapultere selskabet op blandt de største spillere inden for projekt- og heavyliftlast.

Næstved-baserede Scan-Trans er fra i dag fusioneret med det amerikanske rederi Intermarine med private equity selskabet New Mountain Capital i ryggen. Derved skabes et selskab under Intermarine-navnet, der har en global omsætning på over 500 mio. dollar og over 50 multipurpose- og heavyliftfartøjer med løftekapacitet på op til 800 ton.

"Konsolidering er nøglen til succes i vores branche, og Scan-Trans har ledt efter en ideel partner i længere tid. Vi er derfor begejstrede for at fusionere med Intermarine, der er et selskab, vi føler, er det perfekte match til vores forretning, kultur og værdier," siger Lars Juhl, adm. direktør for Scan-Trans, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs