ShippingWatch

Adm. direktør efter hjertestop: Det var vigtigt at sikre Scan-Trans

Det blev mere vigtigt for administrerende direktør i Scan-Trans, Lars Juhl, at sikre rederiet, efter et hjertestop betød operationer, og at han fik indopereret en pacemaker.

Scan-Trans adm. dir. Lars Juhl kan nu glæde sig over den succesfulde afslutning på en proces, der startede, da han fik et hjertestop den første dag i november sidste år, og som førte til operationer og indsættelsen af en pacemaker. Siden da blev kimen lagt til den fusion, der blev formaliseret i fredags, hvor Scan-Trans og Intermarine underskrev de sidste papirer med ham som administrerende direktør.

"Det er klart, at når jeg har set, hvor skrøbeligt livet er, så har det også været vigtigt for mig at vide, at virksomheden var mere end bare os tre partnere som drivkraft. Jeg føler, at jeg har været med til at sikre fremtiden for mine medarbejdere med denne fusion. For kravene til driftskapital bliver større fremover, fordi vores kunder vil have længere og længere betalingstider, og skibe og bunkers bliver dyrere og dyrere," siger Lars Juhl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs