Topledelsen trækker sig i Thoresen Thai

Samme dag som tørlastrederiet Thoresen Thai meddelte en markant og overraskende nedskrivning af sin tørlastflåde, træder både topchef og finansdirektør tilbage.
Foto: Thoresen Thai
Foto: Thoresen Thai

Topledelsen for Thoresen Thai Agencies (TTA) har valgt at trække sig. Meddelelsen kommer efter et bestyrelsesmøde i dag, torsdag, og samtidig med, at shippingselskabet nedjusterer sin tørlastflåde med 150 mio. USD.

CEO Chandchutha Chandratat  har valgt at trække sig, men også finansdirektør Thitima Rungkwansiriroj forlader sin post som executive vice president og CFO. Det skriver Seatrade Global.

"Chandchutha Chandratat har vejledt TTA siden 2005 og været med til at forme selskabets strategi, retning og udvikling fra et shipping selskab til et konglomerat med investeringer på tværs af et diversificeret sæt af virksomheder i Thailand og videre end det," sagde bestyrelsesformand for TTA, Prasert Bunsumpun ifølge Seatrade Global.

Thoresen-chef gør status over første måned 

Chandchutha Chandratat vil blive erstattet af Chalermchai Mahagitsiri, der er storaktionær i TTA og også fungerer som executive vice-formand. TTA's executive vice-president og strateg Krailuck Asawachatroj vil erstatte Rungkwansiriroj. Fratrædelserne skyldes ifølge en talsmand fra TTA personlige årsager.

 

Det er dog påfaldende, at fratrædelserne kommer i forlængelse af en overraskende nedskrivning af flåden, der skyldes det fortsatte svage marked og lave fragtrater, hvilket har negative effekt for værdien af rederiets skibe.

Thoresen Thai i stor nedskrivning

Ny Thoresen-chef: Det er gået meget stærkt  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også