Maersk Lines majestæt under Storebæltsbroen

Det andet skib i Maersk Lines Triple-E serie sejlede tirsdag eftermiddag under Storebæltsbroen, inden skibet i næste uge anløber København til offentlig fremvisning.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line

Omkring klokken 15.00 tirsdag eftermiddag sejlede det andet af verdens foreløbig største skib i Maersk Lines Triple-E serie, Majestic Mærsk, under Storebæltsbroen.  Dermed følger det i kølvandet på det første skib i serien opkaldt efter den afdøde skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller. Skibet passerede broen for knap en måned siden under stor offentlig bevågenhed og intens mediedækning.

Verdens største containerskib sejler gennem Storebælt 

For Majestic Mærsk foregik det tirsdag mere diskret, men det er kun indtil næste uge, når skibet anløber Langelinie i København den 23. september.

Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line
 

Skibet åbnes for offentligheden den 25. september og kan ses frem til 29. september, og det bliver således genstand for formentlig den største folkelige søfartsbegivenhed i Danmark i 2013, når offentligheden får lejlighed til at se nærmere på det store containerskib, der har kapacitet til over 18.000 containere.

Da ”Mærsk Mc-Kinney Møller” gik i sort  

Nye megaskibe udløser kronisk overkapacitet 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også