ShippingWatch

Avis: Danske maritime virksomheder vil ansætte igen

En rundspørge, som dagbladet Børsen har foretaget blandt 30 ledere inden for den maritime branche i Danmark, viser, at 20 af dem regner med at ansætte flere medarbejdere det kommende år.

Det blå erhvervsliv i Danmark er ved at tro på væksten igen, og flertallet af dem er parat til at ansætte medarbejdere igen inden for det kommende år. Det skriver dagbladet Børsen med henvisning til en rundspørge, som, avisen har foretaget blandt 30 ledere blandt rederier og underleverandører som bl.a. Norden og MAN Diesel og Turbo.

Danske rederier skrumper i 2013 

To tredjedele af de adspurgte svarer, at de har planer om at øge beskæftigelsen i Danmark i det kommende år.

"Vi tuner vores maskine for at være klar," lyder det fra Nordens CEO og formand for Danmarks Rederiforening, Carsten Mortensen.

Temperaturen er dog forskellig, afhængig af hvilket medie, der har beskrevet sektorens velbefindende. Det er ikke mere end godt en måned siden, at Berlingske gav en anden diagnose af de danske rederier, hvor avisen skrev, at krisen pressede de danske rederier hårdt.

Avis: Krisen presser de danske rederier

Avis: Politisk bekymring over shippingkrise

Her er skibsredernes nye ønskeliste til regeringen

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs