ShippingWatch

Torm gennemfører afnotering af aktier i USA

Torm gennemfører nu den allerede annoncerede afnotering af aktierne i USA.

Helt som forventet bliver Torm nu afnoteret fra Nasdaq-børsen i New York. Afnoteringen sker helt som ventet, efter at selskabet annoncerede, at det ville ophæve sit ADR-program, ligesom at Torms aktionærer godkendte proceduren i april i år.

"Bestyrelsen har besluttet, at ophør af selskabets depositaraftale og ADR-program, afnotering af selskabets værdipapirer fra Nasdaq, USA, og afregistrering af selskabets værdipapirer i henhold til U.S. Securities Exchange Act er i selskabets interesse, henset til ADR-programmets begrænsede størrelse og de omkostninger, der er forbundet med en notering på Nasdaq Capital Market, USA, samt rapporterings- og anmeldelseskrav i henhold til U.S. Securities Exchange Act, skriver Torm i meddelelsen.

Svitzer-CFO skifter til Torm

Torms græske banemand indgiver konkursbegæring

Torm ophæver ADR-program og afnoteres i USA 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs