ShippingWatch

Svitzer-CFO skifter til Torm

Rederiet Torm har fundet sin nye CFO i form af Mads Peter Zacho, der kommer fra samme stilling i Svitzer. Han tager over efter Roland M. Andersen, der tidligere på året meldte ud, at han ikke ville fortsætte i stillingen.

Fra d. 1. september får Torm ny CFO. Det oplyser rederiet i en fondsbørsmeddelelse. Mads Peter Zacho, der i dag varetager samme stilling hos Svitzer, overtager stillingen fra Roland M. Andersen, som i april meddelte, at han søger andre muligheder uden for rederiet.

Mads Peter Zacho er 44 år og er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet. Han begyndte sin karriere i banksektoren hos Goldman Sachs Intl., hvorefter han både har været i stillinger hos Unibank, International Finance Corporation i Washington og slutteligt Nordea, inden han blev rekrutteret af Maersk. Her blev han udnævnt til Deputy Head of Group Finance, og kom i 2010 til Svitzer, hvor han er i dag.

"Vi er meget glade for udnævnelsen af Mads. Han har relevant erfaring fra  forskellige stillinger i globale organisationer, og han har en unik indsigt i  de finansielle og regnskabsmæssige aspekter af shippingbranchen," siger CEO Jacob  Meldgaard.

Som et resultat af restruktureringsprocessen har bestyrelsen besluttet, at direktionen fremadrettet kun består af den administrerende direktør, fremgår det af fondsbørsmeddelelsen.

”Vi har taget konsekvensen af, at det ifølge vores vedtægter kun er den administrerende direktør som kan underskrive på selskabets vegne. Derfor vil den anmeldte direktion i Erhvervsstyrelsens register fremover være CEO Jacob Meldgaard. CFO'en vil selvfølgelig stadig være en del af ledelsesteamet, sådan som det altid har været. Så det er en teknikalitet," siger Christian Søgaard, Investor Relationschef i Torm, til ShippingWatch.”

Roland Andersen forlader sin stilling som Torms CFO 

Torms græske banemand indgiver konkursbegæring 

Kunderne er vendt tilbage til Torm i Asien 

Torm ophæver ADR-program og afnoteres i USA 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs